O colectie complexa si aproape completa de parfumuri de dama si de barbati in catalogul Lady’s. Indiferent de criterii sau de exigente, parfumurile oferite in catalogul Lady’s merita atentia dumneavoastra. Parfumuri cu esente frantuzesti, parfumuri de sezon sau de vara, parfumuri cu esente originale frantuzesti la care puteti avea acces daca aveti un cont de client (sau de reprezentant) Lady’s. Pentru a avea acces la aceasta oferta de parfumuri de firma este necesar sa va inscrieti in magazinul online Lady’s. Important: prima comanda pe care o veti face la Lady’s (minim 100 ron) veti primi un set gratis cu 15 mostre parfumuri. Recomandare Forum Cosmetice: comanda de 100 ron beneficiaza (dupa inscriere) de o reducere de 25% astfel incat daca faceti o comanda in valoare pret de catalog de 133 ron veti achita doar 100 ron si veti primi setul gratuit de testere. Daca pana in momentul in care faceti prima comanda de Ladys nu ati comandat catalogul gratuit (un catalog gratuit pe care il puteti comanda ca produs independent imediat dupa isncriere si logare) veti primi in comanda si un catalog gratuit. Plus un set de pungi speciale pentru cosmetice (pentru cadouri sau re-vanzare).

Cosmetice Ladys Online

O oferta unica de produse cosmetice si parfumuri online la care puteti avea aces prin inregistrarea in magazinul online de cosmetice Ladys. Produse de calitate sub licenta frantuzeasca fie ca este vorba de parfumuri cu esente similare cu cele ale marilor companii sau de cosmetice de ingrijire sau de machiaj produse sub licenta si cu calitate frantuzeasca. Fie ca deveniti client(a) sau reprezentan(a) Ladys aveti acces la discounturi si beneficii in urma inscrierii gratuite. O inregistrare gratis si fara obligatii iar contul Ladys va ofera accesul la aceste oferte: reducere 25% fata de pretul afisat in catalog, set gratis cu testere parfumuri (15 mostre de 2ml) in prima comanda facuta la Ladys, catalog gratuit (tiparit) cu produsele Ladys pe care il puteti comanda imediat dupa inscriere Ladys sau pe care il veti primi in prima comanda (absolut in fiecare comanda veti primi un catalog gratuit – catalogul in curs, de actualitate), transport gratuit al comenzii prin curier rapid la usa dv in orasele mari (plata comenzii la receptie) sau oriunde in tara, chiar si in zonele rurale, prin Posta Romana (plata comenzii ramburs la ridicare comenzii). Daca depuneti un efort minim si va construiti propria retea de afiliati, de reprezentanti, dv. veti castiga din valoare fiecarui produs platit de reprezentantii din reteaua dv. si ajungeti sa primiti o reducere de 33% fata de pretul afisat in catalog. Venitul total pe care il puteti obtine cu Ladys: 10% din ce cumpara cei inscrisi direct sub dv (nivelul 1) si inca 20% din nivelurile 2,3,4 si 5. Un vanit lunar garantat realizat in ritm propriu de munca online sau vanzari directe. Pentru inscriere rapida cu formular ce are cod inclus CLIC AICI. Important: reprezentantii Ladys nu obtin venituri doar din vanzari directe ci si din activitate pe internet pentru promovarea contulului de reprezentant. Pentru mai multe informatii despre castiguri si venituri pe care le puteti obtine cu LADYS CLIC AICI.

Mai jos aveti mai multe clipuri video cu informatii despre cum va puteti inscrie in magazinul online Ladys (oricand, la orice ora), despre cum puteti comanda catalogul gratuit Ladys, despre produsele cosmetice si parfumurile oferite de Ladys.

TUTORIAL VIDEO CU EXPLICATII PENTRU INSCRIERE LADYS:

EXPLICATII PENTRU CUM PUTETI COMANDA CATALOGUL GRATUIT LADYS:

INFORMATII DESPRE CATALOGUL LADYS:

LADYS OFERTA DE PARFUMURI SI PRODUSE COSMETICE:

LADYS COSMETICE:

Inregistrarea Ladys si comanda catalogului gratuit de la Ladys sunt proceduri simple care se pot face oricand, la orice ora, pe internet. Totul este absolut gratuit si nu va obliga la nimic. Orice comanda (de minim 100ron) beneficiaza de discounturi si reduceri de minim 25%. Iar transportul comenzii este gratuit. Spre deosebire de alte firme de cosmetice de pe piata romaneasca, firme ce reprezinta interese economice din alte tari, Ladys este o firma romaneasca suta la suta si cumparand online parfumuri si produse cosmetice de la Ladys sustineti interesele economice romanesti (chiar daca sunt produse aduse de afara firma plateste taxe in Romania).